Ang. gårdagens inlägg

Vänner som bor i Uppsala eller i närheten får gärna komma om de vill och kan, själva ceremonin är öppen för alla. Mat efteråt hemma hos oss blir bara för familjen och långväga gäster, dvs de som måste sova över.

Och jag hade visst fel angående tiden också, 13.45 är det, inte 14.00.


Jag har en riktig skitdag idag, vill inte träffa folk och klarar inte av att gå utanför huset. Tur att våra ordinarie föreläsningar läggs upp på nätet i efterhand...
/L

Kommentarer
Postat av: mamma

Kram..........till er. Va bra att föreläsningarna läggs uppp på nätet i detta läge! mamma. Pappa,Åke o Sören lägger nytt tak på slogboden idag. Jag jobbar 1600-2100,möte 1430-1530 ang. Träffpunken i Bjurs, berättar mer senare. Har även gjort en behandling på f.m. Vi finns här för er, glöm ALDRIG det!!!

2010-10-26 @ 12:27:43
Postat av: Sofie

Kramas!

2010-10-26 @ 14:32:18
URL: http://ugglefot.blogspot.com
Postat av: Maria

Det är omöjligt att sätta sig in i hur ni har det. Det går inte att förstå hur svårt det är. Men jag fick en liten inblick i det idag när jag skulle prata med min chef om ledigt. Det var otroligt jobbigt och kändes helt sjukt. Så jag har också en skitdag kan man säga. Så du har lite sällis!

Massa kramar till dig

2010-10-26 @ 15:35:22
Postat av: Katarina

Tack för din kommentar i min blogg! Kul att jag har i alla fall en som läser så fort jag har gjort någon uppdatering!

Ibland är dagarna tyngre och på något sätt måste de få vara det... För om man inte tillåter att dagarna är jobbiga kan man nog inte uppleva de dagar då livet går lite lättare?

Jag vet hur jobbigt jag tyckte det var att planera in en minnesstund för våra flickor och förstår att ni har svårt att sitta någon längre stund med planeringen. Men hur det än blir kommer det bli fint, för det är något ni gör för era barn!

Mina barn ligger i Uppsala de också, även fast jag inte har anknytning till staden. Det blev så med Emelie, på något konstigt "missförståndsvis", och då var det självklart att lägga Elsie på samma ställe. Även om det nu dröjde mer än 8 månader att få henne nedlagd.

Men det jag ville ha sagt var att jag tänker på er, och dig. Jag kan förstå dina känslor, även om vi inte varit med om samma sak, och vill du skriva av dig till någon är du varmt välkommen!

Kram till dig

2010-10-26 @ 16:56:34
URL: http://emelie-elsie.blogspot.com
Postat av: Sara W

Jag hamnade på din blogg av en slump, länkade mig hit och kunde inte sluta läsa. Vilken tuff grej du/ ni måste gå igenom, fy fasen är ligt talat. Tack för det sätt du skriver på ändå, att du vill och orkar dela med dig!

2010-10-26 @ 20:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0