Pappersarbete

I dag har vi äntligen blivit klara med papperen som ska skickas in till folkbokföringen för att Max och Eskil i alla fall på något sett ska synas i systemet. Om vi får igenom att de ska bokföras som en AFB-relation (aldrig folkbokförd relation) så kommer deras namn i framtiden att synas om någon tar ut en personbild på mig eller deras far.

Det skulle kännas så bra, att våra små pojkar får synas och ta plats någon annanstans än "bara" i våra hjärtan. Speciellt eftersom deras namn inte finns någon annanstans. De har ju inte ens några egna journaler, så det var en kopia på min journal från förlossningen som vi lade med i kuvertet.

Dödsboanmälan för Alice har vi också fått klar, så nu ska bara de båda kuverten postas och så får vi hoppas att inget går på tok med dem.

Pojkarnas dödsannons fick jag klar och godkänd i veckan, den kommer i Dalarnas Tidningar nästan samma dag som Eskil och Max var planerade att födas, 30 juli. Jag ska se till att den också publicerad på fonusnet, så att de som inte har de tidningarna också kan få se den.

Det var jobbigt att läsa igenom journalen igen, välja bild och text till annonsen och fylla i formuläret om Alices dödsbo. Att sånt här måste göras överhuvudtaget känns naturligtvis väldigt tungt och fel, vi skulle ju ha minst ett levande barn hos oss nu eller väldigt snart! Trots det känns det ändå skönt att det är klart, veckan som kommer blir nog tung ändå utan att ha pappersarbete hängande över huvudet.

/L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0