Byxor och andra fina kläder

Det var de här fina byxorna vi fick av läsar-Malin, tillsammans med tre lika fina bodys. Tack snälla du! Byxorna passade jättebra och Lilla D har haft på sig dem när vi varit ute på äventyr. De andra plaggen är fortfarande lite för stora så dem har vi inte provat ännu.

Vi har fått fler paket också.


De här söta byxorna fick vi av min goda vän S i Umeå och hennes dotter M tillsammans med ett fint brev. De kom precis efter ett byte till större skena så de är liite för smala över höfter och knän, men funkar nog utmärkt när den sista skenan har bytts ut mot frejkabyxor. Pärlplattan har M gjort till "sin nya kompis" redan när vår Mini låg kvar i magen. Visst var det otroligt gulligt?

Jag älskar ju second-hand shopping och köper mycket av mina egna kläder på det viset, så jag blir glad när Mini får kläder och andra textilier som redan tvättats och är mjuka och goa (och vi gillar begagnade leksaker och nyttoprylar också, för den delen). Det är så mycket kemikalier och skräp i nytillverkade textilier (om de inte är ekologiska), och det finns ju ett sådant enormt utbud att det känns ganska onödigt att köpa nytt.


På tal om ekologiskt så tycker jag att det är synd att det är så dyrt (även om jag förstår varför det är då), för jag skulle gärna köpa mer ekologiska kläder både till Mini och mig själv. De har ju oftast så bra kvalitet att de går att använda väldigt länge, och det är ju också bra för miljön. Så ni kan ju gissa att jag blev glad av den här fina dressen från Villervallas ekologiska kollektion som Mini fick av min ena kusins familj! Nu kan hon inte ha den, men jag hoppas att den också passar under frejkabyxorna (det tror jag). Strumporna har vi redan använt flitigt.

Från Familjen P (vänner till mina föräldrar), som jag känt i hela mitt liv och träffat nästan varje sommar när vi åker till fäboden, kom de här fina Polarn och Pyret byxorna med matchande body från Cubus. Bodyn passar, men byxorna är tyvärr för smala för att gå på över skenan.

Fast, det är ju bara två veckor kvar tills Mini får börja med kläder i normal storlek, och då ska vi prova alla byxor och en massa andra kläder igen. Jag får passa på när hon sover, för Lillan gillar inte att bli påklädd. Blöja och filt är det som gäller om hon får bestämma (och det får hon ju, så länge vi inte ska utanför lägenheten).

Vi har också fått en massa kläder (och andra prylar) av familjen, men det får bli ett eget inlägg

/L


Kommentarer
Postat av: Malin

Vad roligt att byxorna funkade! Gissade att det andra var stort, men de växer snabbt och själv tyckte jag sommarkläder kändes lite onödigt att köpa nytt eftersom man aldrig vet hur stor användning man får för dem, svenska sommaren är ju lite oberäknelig... =)

2012-06-06 @ 14:47:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0