Bara en liten uppdatering

Jag var hos överläkaren på Specialist-MVC idag, och pratade om cerklaget.

Det kändes bra, hon verkade förstå att jag är nervös och rädd och helst bara vill lägga mig på soffan och inte göra något alls efter operationen, men hon sa också att det faktiskt inte finns något som visar att det hjälper att vara helt stilla. Dessutom finns det ju hälsorisker för mig, och det vet jag ju. Så, vi har lite olika synvinkel på hur jag borde leva under hösten och våren, men jag fick ändå en känsla av att hon går att resonera med.

Och så fick jag ett UL - det visade att det bara bor en plutt där inne, och den såg ut att må alldeles fin-fint :) Vi kallar hen Mini.

/L

Kommentarer
Postat av: Tildas mamma

Så härligt att Mini verkar må bra! Får jag fråga: när brukar man sätta in cerklaget? Är det långt fram i tiden för er?

Kram, Tildas mamma

2011-09-28 @ 19:02:56
URL: http://tildasmamma.wordpress.com
Postat av: Lina Svarar

Tack så mycket! Det är så skönt att veta att allt ser bra ut just nu, och att slippa oroa sig för risken att det skulle vara två barn igen. Med ett klarar jag i alla fall av att hoppas att det ska gå bra.

Cerklaget ska sättas in om tre eller fyra veckor(dvs i vecka 13-14, inte 14-15 som jag först fick höra), så det känns inte alls långt borta!

2011-09-29 @ 09:50:43
URL: http://livetefteralice.blogg.se/
Postat av: Malin

Åh, vi hade också arbetsnamnet Mini. Det visade sig senare vara en Robin, men vi kallar honom fortfarande Mini då och då. =) Ta nu hand om dig och Mini och lev efter magkänslan, inte efter hur andra tycker att det ska vara! Kram M

2011-09-29 @ 10:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0