Lyktan är på plats

D har varit och satt lyktan vid graven, och nu ser det ut så här:


Den ser lite klumpig ut just nu, men det blir nog fint när det har snöat ordentligt. De två felicia-plantorna vi köpte i maj har spridit sig nåt alldeles otroligt, och det är fint att det fortfarande är lite grönt. De kanske till och med klarar vintern och blommer igen nästa år? Annars har vi idéer om smultron och förgätmigej fram till dess att gravvården kommer på plats, och kanske vintergröna eller någon annan slingerväxt som kan övertalas att växa upp runt dess konturer.

Förresten har vi en god fe som ser efter graven åt oss - de gamla gravljusen var bortplockade när D kom till kyrkogården. Det är ju lite olika hur vi känner inför det där har jag förstått av att prata med andra föräldrar som vi - för en del är det viktigast att ingen utanför familjen påverkar hur det ser ut på graven, andra tycker det är ok så länge andra inte gör annat än att sätta dit nya prydnader, och vissa vill mest att det ska se fint ut och bryr sig inte om vem som ordnar att det blir så.

Jag tillhör den förra gruppen, och har gått och känt mig lite irriterad över tanken på att det stod en massa gamla utbrunna ljus och skräpade hos barnen. 

Så: TACK du som har gjort fint hos Alice, Eskil och Max!

/L

Kommentarer
Postat av: Johanna

Det är dom på kyrkogården som plockat bort utbrunna ljus. Blev oxå förvånad när våra var borta. Men dom som var dekorerade på nått sätt stod kvar.

2011-11-30 @ 15:56:12
Postat av: Gunilla C

Så fint det är nu hos barnen. Ha det bra och

Lycka Till.♥

2011-12-01 @ 05:26:43
Postat av: mamma

Fint och mysigt på graven, vilken fin lykta! Kram.

2011-12-02 @ 15:21:11
Postat av: Anna

Vad fin lyktan var på plats!

2011-12-02 @ 22:59:41
URL: http://annasviktiga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0