Onsdag = veckobyte

Vi har en vana här hemma, som vi började med när vi väntade Alice. Varje kväll kryssar någon av oss över dagen som gått i almanackan, så att det blir lätt att se hur långt in i månaden vi har kommit.

När vi väntade Max och Eskil började vi med en till liten ritual som har med almanackan att göra - för varje ny graviditetsvecka skrev vi in startdagen i almanackan, men inte förrän högst några dagar innan den kom. Det har vi fortsatt med också i den här graviditeten, så på tisdag kväll dyker det upp en anteckning för onsdagen. Från början var det ju rädslan som styrde, tankarna på att varje nytt veckobyte skulle bli det sista gjorde att vi inte vågade ta ut något i förskott. Därför vågade vi inte skriva in siffrorna i förväg, tanken på att sedan behöva ta bort dem (som jag satt och gjorde efter att Alice dog) gjorde för ont.

Men nu, när det har gått så bra så länge för Mini och hennes etta, så fortsätter jag att skriva in den nya veckan med andra känslor i kroppen. Förundran, glädje och tacksamhet över att siffrorna bara blir högre och högre, samtidigt som busungen därinne bara blir starkare och större och tanken på att det faktiskt kan gå hela vägen börjar bli något som jag kan greppa.Idag är det den 22 februari, och vi byter till 31+0!

/L

Kommentarer
Postat av: Anna

Tänk, nu är det ca ett sommarlov kvar tills du får hålla Mini i dina armar ;)

2012-02-22 @ 20:55:11
URL: http://annasviktiga.blogspot.com
Postat av: mamma

Vecka 31, heja Mini!!Kramar

2012-02-23 @ 12:23:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0