Uppdatering

Det blev aldrig riktigt tid att blogga under tiden jag var hemma hos mamma och pappa. Bussresan dit och hem var ganska eländig eftersom jag mådde illa nästan hela tiden av de tio timmarna. Jag som aldrig blir åksjuk ska tydligen hålla mig borta från långdistansbussar under den här graviditeten! Tur att vi har bokat tåg hem till Ds mamma i jul då :)

Julmarknaden vid Falun Gruva var stämningsfull fast kall. Det var jättefint när skymningen kom, då eldarna och lamporna tändes. Vi hade nog det mest blandade bordet med både julprydnader, värmekuddar, hantverk och hembakat tunnbröd (eller tuttul som de säger i Leksand), och dessutom var det minst fem olika personer som hade tillverkat sakerna, så det var många olika stilar på hantverket också. Här kommer några bilder:

Mammas vetekuddar och gammaldags loppis-julpynt.



En del av Stinas tovade hantverk och hennes mammas kransar.


De här fodralen för mobil/kamera/mediespelare hade en av Stinas arbetskamrater sytt. 



Och här kommer mina grejor. Det blev inte mycket sålt, bara de saker som är märkta med en vit ellips. Men, men, kanske nästa år går bättre, det vore kul att göra det till en tradition :)


Vi hade i alla fall många besökare som ville titta på hantverket och jag fick många positiva kommentarer om armbanden och Alicebörsarna, men jag visste ju redan innan att textilt hantverk är ganska svårsålt.


Grannens halmbockar, hästar och kransar sålde bättre.



Nu ska jag gosa ner mig i soffan och se på film. Hoppas det hjälper mot förkylningen jag fick med mig som en extra bonus.

/L


Kommentarer
Postat av: Duracellmamman

Underbara bilder från julmarknaden! Hittade in till din blogg via Karolin, min blogg och jag. Ska läsa runt lite här inne.



Allid så kul när man hittar nya bloggar man kan följa!



Varma kramar!

2009-12-10 @ 11:08:43
URL: http://www.duracellmamman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0